Radno vrijeme: 8:00-16:00h

O nama

NAŠA MISIJA je naša STRAST. Sa svojim znanjem i predanošću savjetovati naše kupce te odgovoriti na sva njihova pitanja. Sa svojim savjetima ćemo Vam pomoći pri odabiru Vašeg životnog stila.
Bauer Grupa je tvrtka koja u ponudi ima kamp kućice, kampere, mobilne kućice, glamping šatore te šatore za na krov auta, u kojima možete doživjeti svijet u drugoj perspektivi. Veliki izbor kamp kućica za boravak od 2-8 osoba, različitog dizajna i razine opreme zasigurno niti jednog ljubitelja kampiranja neće ostaviti ravnodušnim. Trebate samo izabrati model i prilagoditi ga sebi i svojim potrebama kako biste osjetili sve čari kamperskog načina života.

Kamperi su podijeljeni u nekoliko osnovnih kategorija: integrirani, crossover, poluintegrirani, alkoveni, kompakti, vanovi. Jedni odišu luksuzom, drugi praktičnošću, treći ekonomičnošću… a njihovim varijacijama kao da nema kraja. Za izabrati bilo koji od kampera dobro je posavjetovati se. Imamo bogato iskustvo i možemo Vam savjetovati kako bi smjernice bile jasnije, a putovanje doživljaj.

Današnji organizirani tempo života u ljudima budi avanturizam, želju za spontanim boravkom u prirodi i druženje na iskonski način u krugu obitelji, prijatelja i istomišljenika. Taj pokret naziva se „caravaningom“ koji s godinama raste i okuplja sve više i više ljubitelja i to nam je CILJ, caravanning u Hrvatskoj.

Kako je kampiranje neraskidivo vezano uz prirodu, tako se i svijest o očuvanju prirode veže uz taj pokret i to je vidljivo u svakom proizvodu načinjenom za tu namjenu. Porast broja kamp-prikolica i kampera rezultira kolonama urbanih nomada kojima je cilj boravak na nekom dalekom mjestu, ali u punoj komociji bez obzira na udaljenost od svojega doma.